Reservar directament amb nosaltres té avantatges. No esperis més i fes la teva reserva directament al nostre web.Reservar directament amb nosaltres té avantatges. No esperis més i fes la teva reserva directament al nostre web.


A l'Hotel Puchet agraïm a tots els clients que decideixen reservar directament amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web. Com ho fem? Oferint les tarifes més ajustades, llançant promocions exclusives i aplicant beneficis extra.
 
BENEFICIS EXTRA:
 
- Aigua i snack per persona en habitació
 
- Caixa de seguretat gratuïta
 
- Una consumició per persona al nostre bar (beguda a escollir entre les indicades)
 
- WiFi gratis
 
- Aparcament gratuït (sol·licitar accés abans de l'arribada)
 
- Cancel·lació sense penalització fins a 7 dies abans de la teva arribada (només aplicable a la tarifa estàndard)
 
 
TRASLLAT GRATIS:
 
Si la teva estada és de 6 o més nits, el transfer aeroport-hotel-aeroport et surt gratis. Es tracta d'un servei de trasllat shuttle compartit amb altres clients. Per reservar-necessitarem que ens enviïs un correu electrònic a info@smturistic.com informant del teu número de vol i dels horaris de sortida i arribada.
 
Si la teva estada és de menys de 6 nits, també pots reservar el trasllat enviant-nos un e-mai a la mateixa adreça. El preu del servei és de 12,50 € per persona i trajecte.
 
 
DESCOMPTES ACTUALS: (per a més seguretat, consultar els descomptes i promocions durant els passos de reserva).
 
- 10% de descompte en la teva estada amb el codi promocional WEPUCHET reservant la tarifa estàndard. Recorda aplicar aquest codi en el moment d'efectuar la reserva perquè se't s'apliqui el descompte.
 
Amb la tarifa estàndard només pagaràs un dipòsit per l'import d'una nit d'estada en el moment d'efectuar la reserva. La resta de l'import de reserva el abonaràs a la teva arribada a l'hotel.
 
Podràs cancel·lar la teva reserva fins a 7 dies abans de la teva arribada sense penalització. Si cancel·leu amb menys de 7 dies d'antelació, no d'retornarà el dipòsit ja carregat.
 
- 8% de descompte en la teva estada amb la tarifa no reemborsable. Es carregarà l'import total en el moment d'efectuar la reserva. No és reemborsable i reserva no modificable. No acumulable a altres promocions.
 
 
SEMPRE A LA TEVA DISPOSICIÓ:
 
Pots enviar-nos un correu electrònic a info@smturistic.com o trucar-nos al (0034) 971 39 26 de 09:00 a 20:00. També pots trucar directament a la nostra recepció 24 hores: (0034) 971 34 42 22.

Reservar directament amb nosaltres té avantatges. No esperis més i fes la teva reserva directament al nostre web.


-->
 Hotel Puchet

L'Hotel ofereix un espai idoni on poder gaudir de la tranquil·litat de l'illa, sense descuidar l'oci nocturn que caracteritza el municiopio de Sant Antoni, així mateix l'Hotel està situat a 800 metres de la platja d'Es Pouet.

Contacte

Hotel Puchet
Avd. Doctor Fleming, 51
San Antonio, Ibiza, España

Reserves
(+0034) 971 39 04 26
reservas@smturistic.com

Recepció
(+0034) 971 34 42 22
info@smturistic.com