Trasllats ShuttleTrasllats Shuttle


Aconsegueix ara el teu trasllat shuttle des de l'aeroport d'Eivissa fins Hotel Puchet gratis (trasllat aeroport-hotel-aeroport). Reserva la teva estada de 6 o més nits directament amb nosaltres a través d'aquesta web. 
 
Si la teva estada és d'1 a 5 nits, també pots reservar aquest servei per 12,50€ per persona i trajecte.
 
Per reservar necessitarem que ens enviïs un correu electrònic a info@smturistic.com informant del teu número de vol i dels horaris de sortida i arribada.
 
 
CONDICIONS DEL SERVEI
 
Trasllat Compartit; combinat amb altres clients d'altres vols i amb diferents parades segons ruta. Espera màxima en l'aeroport = 60 minuts. Preu del servei 12,50€ per persona i teajecte. A l'arribada els clients han de dirigir-se a l'oficina que gestiona el servei, on, després d'identificar-se, els indiquen on aquesta el Shuttle Bus i sobre que hora té previst la seva sortida de l'aeroport.
 
L'hora de recollida per al trasllat de sortida es farà saber entre 36/48 hores abans del servei mitjançant un avís enviat a l'hotel, per email al client o per sms.
 
Si el dia abans del servei no ha rebut l'avís han de cridar a la recepció de l'hotel (+34) 971344222. 
 
Les sortides són organitzades combinant vols amb altres horaris i altres allotjaments i amb la finalitat que tots els clients estan mínim 2 hores abans de l'hora de sortida a l'aeroport, les recollides poden ser entre 2 hores i mitja i 4 hores abans de la sortida del seu vol.
 
El Shuttle Bus té moltes parades generals i aquestes parades són les mateixes per a les recollides. SEMPRE es recull als clients en les mateixes parades on van ser deixats, tret que siguin informats en cas contrari. Han d'estar 10 minuts abans de l'hora avisats en el lloc indicat.
 
* L' oficina a l'aeroport: han de girar a la dreta després de deixar la zona de recollida d'equipatge i entren en l'hall d'arribades. En la part esquerra de la paret verda.

Trasllats Shuttle


-->
 Hotel Puchet

L'Hotel ofereix un espai idoni on poder gaudir de la tranquil·litat de l'illa, sense descuidar l'oci nocturn que caracteritza el municiopio de Sant Antoni, així mateix l'Hotel està situat a 800 metres de la platja d'Es Pouet.

Contacte

Hotel Puchet
Avd. Doctor Fleming, 51
San Antonio, Ibiza, España

Reserves
(+0034) 971 39 04 26
reservas@smturistic.com

Recepció
(+0034) 971 34 42 22
mail@smturistic.com