Trigo Trago

Hambuguesas, amanides, entrepans, cervesa, amics...

ESPAI GASTRONÒMIC TRIGO TRAGO

Amb la creació de Trigo Trago hem generat un lloc amb ànima propia dintre del Hotel Puchet, un espai pensat i disenyat per als nostres clients. Amb una terrassa recentment renovada, hem conseguit crear una acollidora atmòsfera que és ideal per poder disfrutar de les teves nits d'estiu amb la millor companyia. Hem renovat també la carta. experimentant amb nous sabors per despertar als paladars més exigents.

Perquè som uns entusiastes del bón menjar, volem que els nostres clients gaudeixin d'una experiència gastronòmica que gira al voltant d'uns productes seleccionats a consciència, combinats de forma moderna i atrevida. Especialistes en hamburgueses de receptes originals, no hem volgut deixar de costat les tradicionals tapes, les pizzes artesanals ni les amanides per a tots els gustos.

Què aprofiti!

Consulta el nostre menu

CONTACTE:
Av. Doctor Fleming 51, planta baixa del Hotel Puchet
Telf: 971 34 42 22
Segueix-nos en facebook: @Trigotragoibiza

Facebook Trigo Trago


Carta Trigo Trago Castellano

Carta Trigo Trago Castellano 
Comentaris dels clients

Comentaris dels clients

Amb l’objectiu de millorar els nostres processos, l’Hotel Puchet té a la disposició dels seus clients un qüestionari de satisfacció, a més un formulari de comentaris i queixes. [+]

 
-->
 Hotel Puchet

L'Hotel ofereix un espai idoni on poder gaudir de la tranquil·litat de l'illa, sense descuidar l'oci nocturn que caracteritza el municiopio de Sant Antoni, així mateix l'Hotel està situat a 800 metres de la platja d'Es Pouet.

Contacte

Hotel Puchet
Avd. Doctor Fleming, 51
San Antonio, Ibiza, España

Reserves
(+0034) 971 39 04 26
reservas@smturistic.com

Recepció
(+0034) 971 34 42 22
info@smturistic.com